Materialeoversigt

Gennemførte materialer, fører tankerne hen på det lokale havnemiljø

Farve- og materialepaletten fra de udvendige på bygningerninger fortsætter ind i husene og møder egetræ, messing og rustfrit stål samt farver og materialer, der hører til på havnen, blandt bådene og i den omgivende natur.

Inde i boligerne er det f.eks. egeplanker på gulvene og akustisk absorberende lofter, der kan sikre en harmonisk helhed.

Ebeltoft Havnefront bliver netop nu projekteret, så der skabes en smuk helhed med stedet. De mange ønsker, der naturligt opstår når den individuelle bolig skal indrettes, kan med boligernes inventar og udstyr tilvælges, så overflader, køkken, sanitet mv. opfylder særlige ønsker.

Klinker & Sanitet

Badeværelserne bliver belagt med store kvalitetsklinker, med smalle fuger i rustik look.

Til sanitet inkluderes der Duravit vask og toilet, som med sine bløder former har et tidsløst design.

Egetræ igennem hele linjen

Boligerne består af massive egetræs plankegulv i højeste kvalitet og gående vinduesrammer i eg. Hertil kan man som tilvalg inkludere vores eksklusive linje som løsning i både køkken samt garderobe og soveværelser, i form af låger i egefiner.

Ligeledes i form af akustikloft og døre i egefiner, samt fodlister i massiv eg, som tilsammen giver rene og varme linjer igennem hele boligen.

 

Vola Armaturer

Med armaturserien fra VOLA, får du ikke kun et produkt, hvor design og kvalitet holder i generationer. Du bliver også en del af den danske designhistorie med danske designikoner produceret i den bedste danske håndværkstradition